Pulp deLuxe Magazine

Biografie

PulpdeLuxeMagazine wordt gemaakt door een genetisch prettig ongemanipuleerd creatief cellencomplex. Bemand door creatieve vrijdenkers uit alle mogelijke disciplines, hoeken en wormgaten. Bijvoorbeeld vormgeving, publishing, fotografie, muziek, circus, kunst, maar ook wetenschap en filosofie. Gepokt, gemazeld en gemixed tot een pulpachtige massa, het basismateriaal voor PulpdeLuxeMagazine.

Music for the millions, doelgroepen, dogma’s: daar doen we niet aan. Verstokte hokjesgeesten krijgen nachtmerries van PulpdeLuxeMagazine. Geen label past en elke niche is te klein. Dat geeft helemaal niks, want we weten dat onze lezers zelf wel kunnen dromen, denken en duiden. Waarden die we graag met je delen en die je toch iets van een reling geven om je aan vast te grijpen zijn: dwars, ethisch en esthetisch, groen en giftig, authentiek en geëngageerd.

PulpdeLuxeMagazine is een eigengereid uitgegeven, 100% uitgeversconcernvrij magazine. Onafhankelijke mags zijn een trending fenomeen. Ze zijn wars van de massacultuur, vallen op met een eigen formule en zijn een blikvanger op je leestafel. Een geweldige luxe voor de liefhebber van indie mags. Na lezing krijgt PulpdeLuxeMagazine als het goed is dus een viplocatie in je boekenkast, zodat je hem snel weer kunt pakken.

PulpdeLuxeMagazine verschijnt onregelmatig online en af en toe zelfs in druk of print.


Bibliografie

Strips op Pulp deLuxe

Albums

Pulp deLuxe Magazine 1-31

Website

http://www.pulpdeluxe.com