Met Pulp deLuxe op de tram
1 november 2015 


front-brabanttram

Op donderdag 12 november gaat er een exclusieve editie van de Relaas-vertelavond door op de befaamde Brabanttram van onze vrienden van Earlybird Films. Pulp deLuxe vaardigt deze keer Lukas Verstraete (van kortverhaal Tupu op Pulp deLuxe) af als tekenaar die de 2 waargebeurde verhalen zal uittekenen.
Meer info op https://www.facebook.com/events/1502458500049986/

Toekomstige Relaas-avonden om in het oog te houden :

Zaterdag 21 november @ Backtracks
Woensdag 2 december @ Huset (Gent)

Maarten De Saeger en Thijs Desmet illustreerden Relaas #07 in Huset. Foto’s van deze editie vind je hieronder evenals de eerste podcast met een verhaal van Kevin Amse die geïllustreerd werd door Maarten De Saeger.
Vanaf volgende week maandag publiceren we iedere maandag een aflevering van de Relaas-podcast met de bijhorende tekening.

 

Het Relaas van Kevin Amse

Slam Poet Kevin Amse bracht zijn jeugd door in een erg beschermend gezin uit Ninove. Zo beschermend dat kwajongensstreken vrijwel uit den boze waren. En als het dan toch gebeurde, wrong Kevin zich in de nodige bochten zodat het die niet aan het licht zouden komen. Tijdens Relaas#7 vertelde Kevin één van zijn meest epische leugentjes om bestwil.Gerelateerde berichten

More Story

Serge Baeken tekent de affiche van de PéPé Soirée 2015

Dames en heren, met gepaste trots stellen wij de affiche voor van de achtste uitreiking van De Plastieken Plunk. Elk jaar...