De PukkelPlunk (14-18 jaar)
3 maart 2021 


pukkelplunk2021De Plastieken Plunk viert dit jaar zijn dertiende verjaardag. Met die leeftijd ben je net nog een jaar te jong om te mogen meedingen naar onze nieuwe award, de PukkelPlunk, zeg maar het jongere broertje van de Plastieken Plunk.

De PukkelPlunk richt zich tot jongere tekenaars tussen 14 en 18 jaar die willen bewijzen dat ze ook al aardig beeldverhalen kunnen tekenen. De winnaar gaat naar huis met een boekenbon van €50,- en kan zich daarbij ook nog verdiepen in het integrale Plunk-album dat volgende maand bij Oogachtend uitgegeven wordt. Je kan je alvast inschrijven op deze pagina vóór 5 april 2021. Meer details kan je nalezen in ons uitgebreide wedstrijdreglement.

Als de huidige onzekere tijden het toelaten wordt de PukkelPlunk net als zijn grote broer de Plastieken Plunk uitgereikt op Zine Happening in Gent op zaterdag 24 april in de Kunsthal. Als Zine Happening om bekende redenen niet kan doorgaan gebeurt de uitreiking via livestream.

(illustratie: Dido Drachman)

 Gerelateerde berichten

More Story

Het Verhoor: Rob Croonenborghs

Een paar weken terug publiceerden we Prez Violence van Rob Croonenborghs op Pulp deLuxe. Vanavond wijdt hij ons in in zijn...