Pulp deLuxe in Muntpunt (03): Nina Van Denbempt
27 februari 2018 


Met een weekje vertraging: Nina Van Denbempt was onlangs ook aan de beurt om een stukje Muntpunt naar haar hand te zetten in kader van Stripclub Muntpunt. Deze keer was de vijfde verdieping het decor.

 

Ook Nina Van Denbempt schotelden we wat vragen voor over haar namiddag in Muntpunt.

Waar ben je zoal mee bezig als je niet in een bibliotheek zit?

Met tekenen, jassen beschilderen, nadenken, slapen, op de sofa zitten met mijn reuze teddybeer en eten maken.

Hoe ben je tewerk gegaan in Muntpunt?

Ik ben eerst de ruimte gaan inspecteren. Mijn oog viel toen op de acht opeenvolgende ramen op de tweede verdieping, omdat het al een beetje de structuur van een verhaal heeft. Ik maakte dan thuis een los ontwerp over een personage dat ligt te slapen, wakker wordt en zich plots herinnert dat er een parade was waar ze naartoe wou. Ze zet het op een lopen en haalt nog net de stoet in.
Het was even aanpassen om met verf op ruiten te schilderen. Ik heb even zitten knoeien en alles moeten afkuisen, maar de tweede poging was gelukkig beter.

Had je veel bekijks of zat je in een stil hoekje?

Mensen keken wel, maar ik had het vaak pas laat door omdat ik me aan het concentreren was! Sommige voorbijgangers zeiden dat ik goed bezig was, wat altijd leuk is!

Waar zou je je verstoppen om op zaterdagnacht een wild clandestien feest in Muntpunt te houden?

Ik zou me heel klein maken en me in een locker schuilhouden, er dan wild dansend uitspringen na de openingsuren en hopen dat er nog mensen hetzelfde zouden gedaan hebben. En ja, tijdens het wachten een wijntje drinken en een goed boek lezen natuurlijk!Gerelateerde berichten

Grensgebied: VROOM

Grensgebied: VROOM

16 januari 2023 
0
Zine Club Pen Pals

Zine Club Pen Pals

20 december 2020 
0
More Story

Pulp deLuxe in Muntpunt (02): Dieter VDO

Afgelopen week was Dieter VDO aan de beurt om een stukje Muntpunt naar zijn hand te zetten in kader van Stripclub Muntpunt....