Schrijf je in voor De Plastieken Plunk 2015!
12 juli 2015 


pp2015

Nondemiljaar! Luc Cromheecke heeft afgelopen juni op het Stripgids Festival de Bronzen Adhemar gewonnen. Dat wil zeggen dat de Plastieken Plunk beeldjes die hij eigenhandig zal kneden voor de winnaar van 2015 nog meer waard zal zijn.

Want ja, ondanks sterfgevallen, de teruglopende bezoekersaantallen van stripbeurzen, teleurstellende beurscijfers en een lichte migraine organiseren Pulp deLuxe en  de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde dit jaar opnieuw De uitreiking van De Plastieken Plunk. En dat voor de achtste keer alstublieft!

U weet natuurlijk allemaal dat de Plastieken Plunk een prijs is voor de beste kortstrip van het afgelopen jaar en dat winnaars van de vorige jaren nu hoge toppen scheren in stripland. Net zoals u ook al weet dat al die informatie op deze website te vinden is.

Wat u nog niet weet is de uiterste inzenddatum om deel te nemen. Wel, die valt dit jaar op 1 november. Kwestie van dat de stripmakers alle heiligen om bijstand kunnen verzoeken.

Om deel te nemen surf je naar de website van De Plastieken Plunk waar u zich dient te registreren als deelnemer en het vernieuwde reglement te onderschrijven »»

Moge de minst kritiek op stripforum De Getekende Reep genererende stripmaker winnen!

www.plastiekenplunk.be
Vorig artikel
Pulp deLuxe op vakantie
Volgend artikel
Jaargang XIIIGerelateerde berichten

More Story

Pulp deLuxe op vakantie

Pulp deLuxe knijpt er tijdens de zomermaanden even van tussenuit om de batterijen op te laden. We zijn terug vanaf zondag...