From Pulp deLuxe with Love
13 december 2015 


lovelys

Vanaf vandaag starten we met een nieuwe serie op Pulp deLuxe. Iedere zondag om 18u krijg je een nieuwe aflevering voorgeschoteld van Lovely’s van Valentine Gallardo en Jonathan Beaton, om de twee weken ook vergezeld van een andere strip.

Lovely’s is een beeldverhaal/kookboek van Valentine Gallardo (scenario en tekeningen) en Jonathan Beaton (scenario  en recepten). Het verhaal volgt een groep oude vrienden die elkaar niet meer teruggezien hebben sedert ze afgestudeerd zijn aan de kunstschool. Ouder maar niet wijzer geworden worden de “Brush Monkeys” herenigd nadat ze elk een uitnodiging ontvingen van de mysterieuze filantroop en hamburger tycoon Bingo Lovelett, eigenaar van The Lovely Heavenly Burgers Empire.

Elke zondag dus te volgen op Pulp deLuxe, maar de recepten uit het verhaal zullen enkel te vinden zijn in de gedrukte versie.

Word alvast fan op Facebook van Lovely’s >> https://www.facebook.com/lovelysbook/

Valentine Gallardo is ook lid van het collectief Tieten met Haar dat komende vrijdag in The Bries Space hun nieuwe boek Flatlands voorstellen. Alles hierover vind je op onze activiteitenpagina »

glbGrafixx Luxe Bits
Ook nieuw deze week zijn de Grafixx Luxe Bits, die tijdelijk de Luxe Bits vervangen op woensdag. Grafixx is een jaarlijks festival voor het beeldverhaal in De Studio in Antwerpen. Dit jaar waser ook een competitie Grafixx Greenhouse waarbij jonge tekenaars een verhaal van één pagina konden maken rond het thema Black Hole. Een selectie van de inzendingen kan je vanaf komende woensdag iedere week lezen op Pulp deLuxe.

Relaas gehuldigd
Onze vrienden van Relaas werden deze week ook gehuldigd op het Gentse stadhuis voor hun ‘bijzondere culturele betekenis’. Rest ons niet meer dan hun hiermee te feliciteren. Op 2 december was er de kersteditie in Huset met als aanwezige Pulp deLuxe-tekenaars ook al Valentine Gallardo en Alexander Robijn.
Iedere maandag kan je nog steeds een aflevering volgen op Pulp deLuxe, als er podcasts voor handen zijn.Gerelateerde berichten

More Story

Jan van Doornspeek wint de Plastieken Plunk 2015

Zaterdag 5 december plengden zeven stripmakers bittere en hete tranen. Toen werd immers voor de achtste keer De Plastieken...