Zine Club in Muntpunt
27 januari 2019 


Zine-Club_imageMuntpunt start volgende maand met een eigen Zine Club. Gabri Molist en een selectie aan gasten leidt ons doorheen de wereld van de zines in acht avonden. Zines (afkorting voor ‘magazine’ of ‘fanzine’) zijn boekjes met tekst, collages en/of illustraties die in eigen beheer worden uitgegeven. Ze zijn het speelterrein voor jonge schrijvers en grafische kunstenaars. Zines worden meestal gereproduceerd met behulp van een fotokopieerapparaat.

Zine Club is de perfecte plek voor iedereen die houdt van tekenen, vertellen en papier. In deze wekelijkse, gratis workshop werk je samen aan kleine publicaties. Bij wijze van inspiratie nodigen we verschillende (internationale) zinemakers en -collectieven uit om over hun werk te praten en te helpen.

di 05.02 >>> Learning the ropes, with Gabri Molist (ES/BE)
di 12.02 >>> Roberta Vázquez (ES)
di 19.02 >>> Playtime, with Gabri Molist
di 26.02 >>> Yum Yum Zines (BE)
di 12.03 >>> Marlene Krause (ES/DE)
di 19.03 >>> Playtime, with Gabri Molist
di 26.03 >>> Park Pardon (BE)
di 02.04 >>> Getting the hang of it, with Gabri Molist

Zine Club is een initiatief van het Instituto Cervantes en Muntpunt. De workshops worden begeleid door Gabri Molist, een Spaanse illustrator en zinester uit Brussel.

Opgelet! De voertaal van de workshop is Engels.

Meer info op https://www.facebook.com/events/367529560470132/Gerelateerde berichten

More Story

Het Verhoor: Lae Schäfer

Vorige week publiceerden we “Een dag in het park” van Lae Schäfer op Pulp deLuxe, waar het verleden van het Bilderdijkpark...