Pulp deLuxe en Relaas op TUMULTINGENT#4
20 maart 2016 


Pulp deLuxe en Relaas zijn komende week vier dagen lang met een verhalenparcours en een expo te vinden in een camion op Campo Victoria voor TUMULTINGENT#4.

TUMULTINGENT is dit jaar dus aan zijn vierde editie toe en wordt voor het eerst een meerdaags kunstenfestival van donderdag 24 maart tot zondag 27 maart. Campo Victoria is meeting point en uitvalbasis van het festival en net daar kan je ons vinden in een camion samen met Relaas. De samenwerking met Relaas leverde de afgelopen maanden reeds een mooie serie podcasts en illustraties op. Hoog tijd om de resultaten daarvan ook eens te exposeren op een gezellige locatie waar je de verhalen kan beluisteren en bijhorende postkaartjes kan meenemen.

Er zal alvast werk te bewonderen zijn van Lukas Verstraete, Nina Vandeweghe, Coralie Laudelout en Leslie Saurus. Werk van Maarten De Saeger, Valentine GallardoLeslie Saurus en Thijs Desmet zijn op de postkaartjes te vinden.

Tekeningen van Backtracks haalden onze Relaas-rubriek nog niet. Tijd om daar eens verandering in te brengen.

 

Meer info over TIG#4 kan je vinden op http://www.tumultingent.gent/

Locatie: CAMPO Victoria (Gent)
Fratersplein 7
9000 Gent

campo

 

 Gerelateerde berichten

More Story

Het Schetsboek van Michaël Olbrechts

Michaël Olbrechts heeft sedert kort ook een tweede boek "Vierenveertig na Ronny" (uitgegeven bij Oogachtend). In zeven stappen...