Pulp deLuxe op Backtracks
15 november 2015 


backtracks4

Komende zaterdag 21 november gaat de eerste editie van Backtracks door, een nieuw verhalen/muziekfestival of verhalenparcours langs 7 huiskamers in Gentbrugge. Elk verhaal is ontegensprekelijk verbonden met een muzieknummer, elk nummer wordt gecoverd door uitmuntend muzikaal talent en elk verhaal wordt ook uitgetekend door een Pulp deLuxe-tekenaar.

Vlij je in de sofa en kom luisteren naar de bijzondere en waargebeurde verhalen van Mona, Christella, Jens, Noël, Greet, Tine en Abdelkader. De muzikale vertaling hoor je van Mattias Decraene (Nordmann), School is cool, Amongster, Senne Guns, Horses, Billie Rodney en Renée. En de aanwezige Pulp deLuxe-tekenaars zijn Maarten De Saeger, Sébastien Conard, Coralie Laudelout, Nina Vandeweghe, Tania Verhelst, Detlef “Godzoro” Packo en Lisa De Geweldige.

Zaterdag 21 november dus tussen 10u30 en 19u in Gentbrugge. Vooraf inschrijven kan niet, je bent welkom om gewoon langs te komen op het moment dat voor je past.

Backtracks is een samenwerking tussen Buurtwerk Gentbrugge, RELAAS en Urgent.fm.

Toekomstige Relaas-avonden om in het oog te houden :

Woensdag 2 december @ Huset (Gent)

Afgelopen donderdag was er ook een speciale editie van Relaas op de Brabanttram met verhalen die werden uitgetekend door Pulp deLuxe-tekenaar Lukas Verstraete. Foto’s van deze editie vind je hieronder.Gerelateerde berichten

More Story

De Plastieken Plunk 2015 : De Shortlist!

Eindelijk zijn ze bekend: de acht finalisten die de annalen van de geschiedenis zullen ingaan als de titanen die het aandurfden...