Pulp deLuxe op vakantie
10 juli 2016 


verlof2016

Zoals je kon lezen in het interludium van Lovely’s van deze week doet Pulp deLuxe zijn winkel weer even dicht tijdens de zomermaanden. Op 11 september vliegen we er terug in met nieuwe kortverhalen, het vervolg van onze reeks Lovely’s, nieuwe Luxe Bits, nieuwe redactieleden en een heleboel nieuwe rubrieken.

Wie ons zolang niet kan missen zet alvast 24 augustus en 7 september in zijn agenda. Dat zijn de data van de komende Relaas-vertelavonden waar Pulp deLuxe nog steeds tekenaars voor inschakelt. Afgelopen maand zaten we met Relaas reeds op het Podcastfestival, Copacobana Festival en in Huset in Gent. Annelies Wylleman stuurden we naar het podcastfestival om ter plaatse te verhalen uit te tekenen, Lander Daniëls en Luis Manuel Lambrechts schakelden we afgelopen week in voor Relaas#14 in Huset. De resultaten zal je vanaf september kunnen bekijken op Pulp deLuxe. De foto’s wilden we jullie echter niet onthouden.

Nog een avontuurlijke zomer en tot in september!Gerelateerde berichten

More Story

Grensgebied : Stefaan Van Hyfte

Net voor onze zomerstop gaan we ook van start met een nieuwe rubriek : Grensgebied! In deze rubriek komen kunstenaars aan bod die maar...