Vacature: Pulp deLuxe zoekt een Financieel Beleidsheld(in) (M/V/X)
27 augustus 2020 


Pulp deLuxe is op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen bij de financiële werking/beleid van onze organisatie. Als je daarbij een hart hebt voor de wereld van het beeldverhaal dat je wil ondersteunen door jouw financiële talenten, dan is dit vrijwilligersengagement ideaal voor jou.

Als financieel beleidsheld(in) maak je deel uit van het bestuur dat Pulp deLuxe mee richting geeft. Je helpt ook te zoeken naar wegen waardoor we minder afhankelijk zijn van subsidies.

vacature-fb

Concreet houdt je functie het volgende in:

  • Je helpt bij het uitbouwen van een duurzaam financieel beleid voor Pulp deLuxe.
  • Je zoekt mee naar partners waar we een structurele samenwerking mee kunnen opstarten.
  • Je helpt bij het opstellen van de jaarlijkse begroting.
Profiel
  • Je maakt deel uit van een enthousiast creatief team. Een gezonde teamgeest is dan ook belangrijk.
  • Je kan vlot overweg met cijfers en spreadsheets.
  • Liefde voor de alternatieve strip is uiteraard een pluspunt, maar geen must.
Aanbod
  • Je maakt deel uit van een fantasierijke bende. We ondersteunen je waar mogelijk en iedere twee maanden is er een redactievergadering waar je je zegje kan doen.
  • Gezien het om vrijwilligerswerk gaat is deze functie onbezoldigd, maar jaarlijks is er wel een kleine redactievergoeding. Kosten die je moet maken worden integraal terugbetaald.
Organisatie

Pulp deLuxe is een online beeldverhalen magazine dat wekelijks nieuwe beeldverhalen publiceert. We hebben daarbij aandacht voor zowel nieuw talent als gevestigde waarden. Daarnaast publiceren we ook interviews met stripmakers of artikels over de wijde wereld van het beeldverhaal. Af en toe organiseren we of nemen we deel aan activiteiten zoals beurzen, expo’s, vertelavonden, …

Solliciteren

Ben jij de held(in) die we zoeken? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief naar redactie@pulpdeluxe.be. Indien je meer info wenst over deze vacature kan je er ons ook een mailtje over sturen via redactie@pulpdeluxe.be.
Deadline: 21 september 2020.Gerelateerde berichten

Kick-off 18

Kick-off 18

13 september 2020 
0
More Story

Het Verhoor: Thijs Desmet

De voorbije weken konden we jullie met Kijkhut en Vuur verblijden met nieuw werk van ons eigen redactielid Thijs Desmet....