Grensgebied: Tja Ling
11 december 2016 


In onze zoektocht naar kunstenaars die de grenzen van het beeldverhaal aftasten kwamen we deze week bij Tja Ling terecht.

Tja Ling is een Nederlandse kunstenares met Chinese roots. Voor ze vijf jaar geleden naar Gent verhuisde deed ze een studie Fashion Communication in Utrecht. Ze kwam erachter dat de modewereld niks voor haar was en besloot haar artistieke weg op papier te vervolgen door verder te studeren in de richting Illustratie. Het werk dat ze tijdens haar master ontwikkelde zette ze na haar studies voort, waarmee ze verschillende tentoonstellingen aandeed: No Man’s Art Gallery, Ithaka Leuven, Vreemde Oorden Leuven en Jonge Kunstenaars 2016 (Sint-Lukas Galerie Brussel).

bio Tja Ling »

The depth of understanding cannot be know bestaat uit een serie tekeningen die samen Tja Ling’s verhaal vertellen. In tegenstelling tot een chronologisch verhaal, geeft dit verhaal je met elk beeld een beetje meer informatie en kunnen de beelden autonoom bestaan.

 

 

Meer info: http://www.tjaling.com/information/Gerelateerde berichten

More Story

Het Verhoor: Peter Moerenhout & Kevin Cuyt

Vandaag kan je op Pulp deLuxe een voorpublicatie lezen van de strip Eeuwig Sneeuw van Kevin Cuyt en Peter Moerenhout.  De strip...