Kick-off 21
8 oktober 2023 


Drie maanden was Pulp deLuxe met verlof. Hoog tijd om van start te gaan met een nieuwe jaargang. In de komende jaargang is er geen spoor van Zine Happening of de Plastieken Plunk, maar niet getreurd, dat ruimt meteen ook de baan voor nieuwe initiatieven.

(lees verder onder de foto)

kickoff23

Zo wordt boekhandel Paard van Troje uit Gent onze nieuwste (financiële) partner. Wat er precies uit deze samenwerking zal voortkomen zal duidelijk worden in de komende maanden.

Daarnaast zetten we onze samenwerking met Trefpunt verder voor een nieuwe reeks Drink&Draws. Hou onze website en socials in de gaten voor meer nieuws.

Verder kan je op de stripafdeling van bibliotheek De Krook in Gent nog steeds Moppermaan van Josse Pommé, de laatste winnaar van de Plastieken Plunk, ontdekken.

 

De redactie van Pulp deLuxe onderging ook een aantal wijzigingen. Lisa Van der Auwera, Kayo Quintens en Jeroen Roobrouck versterken de rangen. Eva Van de Wiele verliet dan weer de redactie. De huidige bezetting van Pulp deLuxe kan je bekijken op deze pagina.

Tekenaars die iets willen publiceren op Pulp deLuxe mogen hun werk intussen nog steeds insturen via deze pagina.

Photo by Tadas Petrokas on UnsplashGerelateerde berichten

More Story

Pulp deLuxe gaat op vakantie

U had al gemerkt dat Pulp deLuxe al een klein beetje in vakantiestemming was? De volgende maanden wordt dat er niet beter...