Pulp deLuxe op Workshop Jong Talent
29 januari 2017 


Op woensdag 15 februari kan je bij ons terecht in het Stripmuseum in Brussel. Dan vindt namelijk de volgende editie plaats van de Workshop Jong Talent, de jaarlijkse ontmoeting tussen jonge stripmakers en uitgevers.

Het belangrijkste streefdoel van de workshop is een platform te creëren tussen stripmakers en uitgevers. Naast een heleboel uitgevers is ook Pulp deLuxe aanwezig die je zal bijstaan met de nodige goede raad op weg naar een publicatie, al dan niet op onze website. De workshop  is gratis voor alle deelnemers en vindt plaats op 15 februari 2017 in de lokalen van het Belgisch Stripcentrum. De open workshop, die na inschrijving toegankelijk is voor alle geïnteresseerden, begint om 14u en eindigt om 17u.

Geïnteresseerde stripmakers kunnen zich nog steeds inschrijven per mail op het adres visit@stripmuseum.be (voornaam, naam, e-mail, eventueel een blog of website). Bij de inschrijvingen kunnen auteurs 4 uitgevers doorgeven die ze graag zouden ontmoeten tijdens de workshop.

Meer info vind je ook op de website van het Stripmuseum.

Affiche-Workshop-2017_NL

 Gerelateerde berichten

More Story

Pulp deLuxe - Relaas in 2016

We blijven maar terugblikken op 2016. Ook vorig jaar leverde Pulp deLuxe tekenaars voor de Relaas-vertelavonden. De meest...