Zine Club, nu ook op Pulp deLuxe
13 oktober 2019 


cover01De Zine Club van Muntpunt, die in januari boven het doopvont gehouden werd, krijgt online een verlengstuk op Pulp deLuxe. De enquête die we eerder dit jaar gehouden hadden onder onze lezers had immers uitgewezen dat er nood was aan een zine-rubriek op Pulp deLuxe. Tekenares en redactielid Valentine Gallardo die jaarlijks het bekende zinefest Zine Happening organiseert in Gent was dan ook de geknipte persoon om onze Zine Club (of Smallpress Sunday) in goede banen te leiden.

Iedere maand bespreekt Valentine Gallardo -in stripvorm- een zine uit haar rijkgevulde collectie. Deze week mag I know what you did last summer van de Berlijnse stripmaker Aisha Franz alvast de spits afbijten.

Zine Club #01: “I know what you did last summer” van Aisha Franz »

 

Zine Club in Muntpunt blijft verder de wekelijkse afspraak voor iedereen die houdt van tekenen, schrijven, knippen en plakken. Laat je creativiteit de vrije loop en maak zines samen. Iedere week steekt een andere special guest een handje toe.

GASTEN:
15.10 | Gabri Molist
29.10 | Boris Van den Eynden
30.10 | Mari Kanstad Johnsen / Marikajo i.s.m. Picture Festival
05.11 | Lasse Wandschneider @ Grafik

Schrijf je in! Het is gratis!
Meer info >>> www.muntpunt.be/zineclubGerelateerde berichten

More Story

Het Verhoor: Dieter De Schutter

Vorige week publiceerden we Olifantje van Dieter De Schutter op Pulp deLuxe. De Antwerpse duizendpoot maakte daarmee eindelijk...