Kick-off 20
10 oktober 2022 


Na drie maanden vakantie werd het hoog tijd voor onze kick-off. Pulp deLuxe start vandaag zijn twintigste jaargang, of de tiende sedert de reboot. We proberen er alvast een feestelijke jaargang van te maken.

(lees verder onder de foto)

20

Wat we al kunnen aankondigen is dat er in het voorjaar een nieuwe feestelijke editie van Zine Happening zit aan te komen, met de bijhorende PéPé Soirée waar oa de Plastieken Plunk uitgereikt wordt. Elke Dag Goelag van Kaylan Saro, de recentste winnaar van de Plastieken Plunk, wordt op dit moment nog geëxposeerd op de stripafdeling van bibliotheek De Krook in Gent.

 

Afgelopen zomer heb je misschien onze vacature voor nieuw redactielid zien passeren? Ons team werd intussen versterkt met Maia Matches, Ferre Leriche (Bleper), Marthe Verhoest en Yasmine Hufkens. Daarnaast keerde Dido Drachman na een jaar afwezigheid terug naar de redactie. Thijs Desmet, Lauren Borremans en Dieter VDO verlieten dan weer de redactie, al dan niet tijdelijk. De huidige bezetting van de redactie kan je bekijken op deze pagina.

Tekenaars die iets willen publiceren op Pulp deLuxe mogen hun werk intussen nog steeds insturen via deze pagina.Gerelateerde berichten

More Story

Het Verhoor: Victor Meijer over Penisnijd

Een nieuwe jaargang, dat wil zeggen dat we terug wekelijks tekenaars gaan verhoren. De Nederlandse duizendpoot Victor Meijer,...