Graduation Show #03
21 juni 2020 


Het einde van het academiejaar nadert en vanavond is er dan ook de derde aflevering van de Graduation Show opĀ Pulp deLuxe het online alternatief voor de eindejaarstentoonstellingen die rond deze tijd van het jaar hadden moeten plaatsvinden.

samenstelling: Dido Drachman, Dennis Marien en Bruno Willaert.

In Pulp deLuxe’s Graduation Show exposeren we vanavond meer werk van afstuderende Masters van LUCA Shool of Arts Brussel, ESA St-Luc en ArtEZ Zwolle. We publiceren geen volledige verhalen, maar een selectie uit hun afstudeerproject vergezeld van een al dan niet bondige duiding. Vanavond zijn Brecht De Chau, Ela Folkowska, Kyara Biesmans, Lasse Wand, Gijs Kreutzkamp, Lotte Crauwels en Sven Kruiswijk aan de beurt. Tenzij we nog anders beslissen zal de vierde en laatste aflevering na onze zomerstop in september gepubliceerd worden. Niet omdat de overige masters dan moeten terugkeren voor hun tweede zit, maar omdat ze er op dit moment nog naarstig mee bezig zijn.
Vorig artikel
Graduation Show #02
Volgend artikel
Het Verhoor: Gwen StokGerelateerde berichten

More Story

Graduation Show #02

Vorige week gingen we van start op Pulp deLuxe met de eerste aflevering van de Graduation Show, het online alternatief voor...